БИМАЛ уручио донацију вртићу „Наша дјеца“

Компанија БИМАЛ реализовала је традиционалну годишњу, 11. по реду донацију ЈУ „Наша дјеца“ у Брчком и тиме скренула пажњу на значај квалитетне подршке дјеци, те васпитно-образовним институцијама.

Ослушкујући потребе вртића, БИМАЛ је уручио вриједну донацију у виду путничког комбија који ће служити за превоз дјеце.

„Улагање у дјецу је улагање у будућност, а имати прилику да будемо дио одрастања малишана из наше локалне заједнице, те да позитивно утичемо на садржај њиховог боравка у вртићу за нас представља највећи успјех“ рекао је Илија Студен, предсједник Управе СТУДЕН Групе.

Донација вртићу „Наша дјеца“ представља стратешко опредјељење пословне групе која у овој одлуци види одговорност према својих 600 запослених и према локалној заједници гдје је смјештен најпознатији Агроиндустријски комплекс у земљи, а у чијем саставу поред фабрике за производњу јестивог уља БИМАЛ послују и СТУДЕН-АГРАНА Рафинерија шећера и МИНГОС кафа.

Стални рад на унапређњу пословања ослања се и на подршку најмлађим члановима пословне групе, па је тако поред редовних донација локалном вртићу, успостављен и систем привилегија за запослене који су постали родитељи.

„Како бисмо промовисали значај породице и породичних вриједности наша пословна група препознала је прилику да заједно са запосленима пошаље поруку да бити пожељан послодавац значи бити уз породице својих запослених“ поручио је Илија Студен, те позвао и друге компаније у БиХ да слиједе примјер из Брчког.

Кроз до сада остварене донације вртићима у ЈУ „Наша дјеца“, БИМАЛ је значајно унапредио садржај игре прилагођене забави и учењу, развоју моторике, те усмјеравању дјеце код којих су посебни афинитети и надарености препознати у најмлађем узрасту.

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime