Подигнута оптужница: Детаљи крвавог обрачуна навијача у Бијељини

Окружни суд у Бијељини потврдио је оптужницу против навијача Црвене Звезде Марка Зарића званог Чупо и Петра Бујиновића, обојице из Бијељине због убиства навијача Партизан Александра Пантића, сазнаје Српскаинфо.

Према оптужници договрена туча двије групе навијача догодила се 15. септембра 2018. године око 15 минута послије поноћи у мјесту Дворови, град Бијељина, на паркингу хотела “Свети Стефан”.

– Када су навијачи ФК Црвена Звезда дошли на паркинг простор испред хотела, најприје су се расподијелили по групама и чекали долазак навијача Партизана. Када су дошли, кренули су једни према другима. Марко Зарић је песницом ударио Александра Пантића у главу, након чега је Пантић пао на тло. Потом су Зарић и Бујиновић дрвеним моткама ударали Пантића у предјелу главе у намјери да га убију- наводи се у оптужници која је у посједу Српскаинфо.

Пантић је задобио тешке повреде главе, виталних можданих центара усљед којих је преминуо нап уту у Клинички центар Србије.
У крвавој тучи навијача код Бијељине тешко је повријеђен и Борис К.

Мотив договореног обрачуна у којем је најмлађи учесник имао 17, а најстарији 45 година, био је графит који су навијачи Црвене звезде исписали на једној згради у центру Бијељине а навијачи Партизана прекречили. Након тога је договорена туча, у којој је учествовало 20 навијача.

(srpskainfo.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime