Брчак пријетио судији у Бањалуци

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске лишили су слободе Д.Ђ. из Брчког на подручју Добоја због сумње да је напао судију и јавног тужиоца.

У оквиру ових активности, припадници Управе за организовани и тешки криминалитет су по налогу Републичког јавног тужилаштва извршили претрес локација и возила у Добоју које користи ухпшаени и том приликом је пронађено више предмета који су привремено одузети а који се могу користити у даљем кривичном поступку.

- Reklama -

Д.Ђ. је синоћ предато је у надлежност Републичког јавног тужилаштва уз извјештај који га сумњичи да је 25. априла извршио кривично дјело “Напад на судију и јавног тужиоца”, саопштено је из МУП-а РС.

Агенција Срна незванично сазнаје да је ријеч о пријетњама судији Окружног суда у Бањалуци Олги Пантић које је упутио ухапшени Дражен Ђокић.

Пантићева је била предсједник Судског вијећа које је 2011. године пресудило Ђокићу за кривична дјела организовани криминал и неовлаштена производња и промет опојним дрогама и осудило га на осам година затвора.

Према сазнањима Срне, Ђокић је послао писмо на кућну адресу лично судији у којем јој је упутио пријетње по живот њој и њеној породици.

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime